Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Røyrvik

Din svenske forretningsforbindelse i Røyrvik

Røyrvik, en idyllisk bygd ved kysten i Nord-Norge, har et blomstrende næringsliv med ambisiøse gründere og etablerte selskaper. Men for å lykkes i dagens globale marked, kan det være verdifullt å ha en erfaren partner på andre siden av grensen. Her er hvor jeg kommer inn i bildet.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999. Min base i Sverige gir meg enkel tilgang til et bredt spekter av svenske tjenester som kan være til stor nytte for din bedrift i Røyrvik.

Øk forretningspotensialet ditt med svenske tjenester

Her er noen av tjenestene jeg kan tilby:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Nå et svensk publikum med effektive markedsføringsstrategier og kulturelt tilpasset kommunikasjon.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere nye forretningsideer, utvide til det svenske markedet og optimalisere driften.
  • Juridiske tjenester: Naviger det svenske juridiske landskapet med veiledning fra erfarne advokater.
  • Regnskap og revisjon: Overhold svenske regler og standarder for regnskapsføring og revisjon.
  • Nettverksbygging: Få kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer i Sverige.

I tillegg til disse tjenestene kan jeg også hjelpe deg med å finne de beste leverandørene og samarbeidspartnerne i Sverige, tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet, og håndtere all kommunikasjon med svenske selskaper.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet, samt kulturelle forskjeller.
  • Bredt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige innenfor ulike bransjer.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber effektivt og tilbyr konkurransedyktige priser.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Røyrvik. Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift til å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: