Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Rogaland

Øk din virksomhets suksess i Rogaland med svensk forretningsrådgivning

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en vellykket historikk i å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Rogaland. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for å hjelpe din bedrift med å oppnå sine mål.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Rogaland

Jeg forstår at bedrifter i Rogaland, som i andre deler av Norge, har unike behov. Uansett bransje eller størrelse kan jeg tilby skreddersydde løsninger som hjelper deg med å navigere i det svenske markedet og nå dine mål.

Tjenester for å styrke din virksomhet

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv og presis kommunikasjon er avgjørende for suksess i det internasjonale markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester som sikrer at budskapet ditt når frem på en klar og tydelig måte.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning for å ta velinformerte beslutninger om din virksomhet i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske næringslivet, etablere deg på markedet, og utvikle effektive strategier for vekst.
  • Markedskommunikasjon: Kommuniser effektivt med ditt svenske publikum. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en skreddersydd markedsføringsstrategi som når ut til rett målgruppe og bygger merkevarekjennskap.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Øk salget og ekspander virksomheten din i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle salgsstrategier og bygge relasjoner med potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Din svenske forbindelse

Som din svenske forretningsforbindelse er jeg her for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige, uansett dine behov. Enten du ønsker å ekspandere virksomheten din til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller bare forbedre kommunikasjonen på svensk, har jeg den kompetansen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Selv om jeg befinner meg i Sverige, holder jeg meg oppdatert på det norske og svenske markedet, slik at jeg kan gi deg råd basert på de siste trendene og utviklingene.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr ikke generelle løsninger, men tilpasser mine tjenester til dine spesifikke behov og mål.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å samarbeide med meg unngår du kostnadene ved å ansette en fast ansatt i Sverige.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Rogaland med å nå sine mål i Sverige. Kontakt meg i dag for en gratis konsultasjon.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: