Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Risør

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Risør

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Jeg har base i Sverige, og tilbyr mine tjenester til bedrifter i Risør som ønsker å dra nytte av svensk kompetanse og forretningsmuligheter.

Risør: Et sjarmerende sted med stort potensial

Risør, en kystby i Aust-Agder fylke, er kjent for sin vakre skjærgård, historiske trehusbebyggelse og vennlige atmosfære. Byen har et blomstrende næringsliv, med fokus på turisme, handel og småbedrifter.

Flere norske bedrifter ser mot Sverige for å utvide virksomheten og få tilgang til nye markeder. Min rolle er å bistå Risør-bedrifter med å navigere i det svenske markedet og utnytte potensialet for samarbeid og vekst.

Tjenester for å hjelpe din bedrift å lykkes

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe Risør-bedrifter med å lykkes:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Salg og forhandling: Jeg bistår deg med å etablere kontakt med svenske kunder, forhandle avtaler og lukke lukrative forretninger.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan veilede deg gjennom de juridiske og administrative prosessene for å gjøre forretninger i Sverige.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere.
  • Nettverksbygging: Jeg kobler deg sammen med svenske forretningsfolk og organisasjoner som kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvorfor velge meg?

Jeg er den ideelle samarbeidspartneren for Risør-bedrifter som ønsker å lykkes i Sverige, av flere grunner:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Jeg har dyptgående kunnskap om både det norske og svenske markedet, samt forretningskultur og praksis.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få tilgang til nye markeder og muligheter.
  • Effektiv og resultatorientert: Jeg jobber tett sammen med deg for å forstå dine behov og utvikle en skreddersydd strategi for å oppnå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din kontaktperson og brobygger til det svenske markedet. Distanse er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Risør å vokse og lykkes.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: