Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ringsaker

Din svenske forretningsforbindelse i Ringsaker

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike behovene til virksomheter i Ringsaker. Min base i Sverige gir meg muligheten til å tilby et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift til å blomstre.

Øk din suksess med svenske forretningstjenester

Blant de viktigste tjenestene jeg tilbyr er:

  • Feilfri oversettelser: Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i dagens globale marked. Jeg sørger for at dine budskap blir oversatt feilfritt og nyansert til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske samarbeidspartnere og kunder.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du ønsker å ekspandere til Sverige eller navigere i det svenske markedet, kan jeg gi deg ekspertråd og veiledning for å hjelpe deg med å ta velinformerte beslutninger.
  • Markedskunnskap: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, og jeg kan hjelpe deg med å forstå dine konkurrenter, identifisere nye muligheter og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Etablering og drift: Å navigere i byråkrati og juridiske prosesser i et nytt land kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å etablere din virksomhet i Sverige, sikre at du overholder alle lover og forskrifter, og koble deg til de riktige ressursene.

Din beste forbindelse til Sverige

Å velge meg som din svenske forretningsforbindelse gir deg flere fordeler:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokale nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og potensielle samarbeidspartnere.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester kan du unngå kostnadene ved å ansette fast ansatte i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Min flytende svensk sikrer at det ikke oppstår misforståelser i kommunikasjonen.

Avstand er ingen hindring

Jeg er tilgjengelig for å hjelpe deg, uansett hvor du befinner deg i Ringsaker. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet og la meg hjelpe deg med å ta din bedrift til neste nivå i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: