Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Raufoss

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Raufoss, Norge?

Som erfaren bedriftskonsulent i Sverige, med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, ser jeg stort potensial for samarbeid med virksomheter i Raufoss. Min beliggenhet i Sverige gjør det mulig for meg å tilby en rekke tjenester som kan være verdifulle for din bedrift, og bidra til økt lønnsomhet.

Tjenester på dine premisser

Jeg tilbyr en rekke profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes. Her er noen eksempler:

  • Rådgivning: Få ekspertveiledning innenfor ditt felt, enten det gjelder markedsføring, salg, ledelse eller andre områder.
  • Forretningsutvikling: Samarbeid med meg for å utvikle og implementere strategier for å nå dine forretningsmål.
  • Markedsplanlegging: La meg hjelpe deg med å lage en effektiv markedsplan som når din целеgruppe og øker salget.
  • Prosjektledelse: Få hjelp med å planlegge, organisere og gjennomføre prosjekter effektivt.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser til svensk av dine dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell. Dette kan bidra til å åpne opp nye markeder i Sverige for din bedrift.

Din svenske forbindelse

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor. Med min erfaring og kunnskap om det svenske markedet, kan jeg være din bro til Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller Raufoss, er jeg her for å hjelpe deg.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter i Norge og Sverige med å lykkes.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg god innsikt i det svenske markedet og dets regler og forskrifter.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være verdifulle for din bedrift.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og leverer resultater til avtalt tid og budsjett.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden mellom Raufoss og Sverige er ingen hindring. Du kan enkelt nå meg via e-post for å diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: