Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Orkland

Din svenske forretningsforbindelse i Orkland

Orkland, med sin rike historie og strategiske beliggenhet ved munningen av Trondheimsfjorden, er et kraftsenter for næringsliv og handel. Men å navigere i det svenske markedet kan være utfordrende for norske bedrifter. Her er hvor jeg kan hjelpe.

Tjenester for å fremme din suksess

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske virksomheter, tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester for å hjelpe din bedrift i Orkland å lykkes i det svenske markedet. Her er noen av mine spesialiteter:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere. Jeg sørger for at budskapet ditt blir formidlet tydelig og profesjonelt.
  • Markedsekspertise: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, inkludert forretningsskikk, juridiske rammer og kulturelle nyanser. Jeg kan gi deg verdifull innsikt for å hjelpe deg med å ta velinformerte beslutninger og unngå fallgruver.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, etablere kontakter med potensielle kunder og partnere, samt utvikle effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Forretningsnettverk: Jeg har et etablert nettverk av forretningskontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til et bredt spekter av ressurser og muligheter.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene norske bedrifter står overfor når de opererer i det svenske markedet. Med min kompetanse, erfaring og nettverk er jeg din ideelle samarbeidspartner for å lykkes i Sverige.

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dokumentert historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg direkte tilgang til det svenske markedet og dets aktører.
  • Dedikasjon til din suksess: Jeg er forpliktet til å hjelpe din bedrift i Orkland nå sine mål i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Orkland å blomstre i det svenske markedet. Avstanden er ikke noe problem – kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: