Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Øksfjord

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din i Sverige?

Øksfjord, en idyllisk bygd med nærhet til majestetiske fjorder og storslått natur, er også et sted for ambisiøse bedrifter. Som svensk næringslivskonsulent med lang erfaring fra Norge, kan jeg hjelpe din Øksfjord-baserte virksomhet med å lykkes i Sverige.

Din bro til det svenske markedet

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter møter på det svenske markedet. Med base i Sverige og omfattende kunnskap om begge land, fungerer jeg som din bro til det svenske næringslivet.

Tjenester som gir deg en fordel

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å blomstre i Sverige:

  • Markedsanalyse og forretningsutvikling: Få grundig innsikt i det svenske markedet og hjelp med å utvikle en effektiv strategi for å nå dine mål.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Etabler effektive salgs- og markedsføringskanaler for å nå svenske kunder og øke salget.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Få hjelp med å navigere det svenske byråkratiet for å etablere og drive et datterselskap på en smidig måte.
  • Forretningsforbindelser og nettverksbygging: Koble deg med potensielle kunder, samarbeidspartnere og leverandører i Sverige.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av markedsføringsmateriell, forretningsdokumenter og andre viktige tekster til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har en lang track record med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg dyptgående kunnskap om det svenske markedet og næringslivet.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle forretningsmuligheter.
  • Språkforståelse: Min forståelse for både norsk og svensk kultur og forretningspraksis sikrer effektiv kommunikasjon og samarbeid.

Ta kontakt i dag

Avstanden er ingen hindring for suksess. Jeg er klar til å samarbeide med deg for å realisere dine ambisjoner i Sverige. Kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: