Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Nord-Fron

Din svenske forretningsforbindelse i Nord-Fron

Nord-Fron, med sitt frodige landskap og rike historie, er en blomstrende by med ambisiøse forretningsdrivende. Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester for å hjelpe Nord-Frons virksomheter med å nå sine mål.

Økt lønnsomhet gjennom svenske tjenester

Min base i Sverige gir meg tilgang til et bredt spekter av svenske tjenester som kan være verdifulle for Nord-Frons bedrifter. Her er noen få eksempler:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Strategisk rådgivning for å hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle nyanser og etablere vellykkede forretningsforbindelser i Sverige.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: Hjelp med å utvikle en skreddersydd markedsplan for å nå det svenske markedet, identifisere riktige målgrupper og utarbeide effektive markedsføringsstrategier.
  • Salgsstøtte: Støtte med å finne potensielle kunder og forhandlere i Sverige, etablere kontakt og bygge langsiktige relasjoner.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike behovene til norske bedrifter som ønsker å utvide seg til Sverige. Min erfaring, kombinert med min beliggenhet i Sverige, gjør meg til den perfekte partneren for å hjelpe Nord-Frons bedrifter med å lykkes på det svenske markedet.

  • Lokalkunnskap: Jeg har inngående kunnskap om det svenske næringslivet, kulturen og regelverket.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan hjelpe deg med å finne de riktige partnerne og kundene.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester unngår du kostnadene ved å ansette svenske ansatte eller etablere et kontor i Sverige.

Ta kontakt i dag

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din svenske forretningsforbindelse. Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide om å bringe din virksomhet til neste nivå.

Du kan enkelt ta kontakt via e-postskjemaet på min nettside.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: