Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Modalen

Din svenske forretningsforbindelse i Modalen

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Som din svenske kontakt kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Modalen å lykkes.

Lokal ekspertise møter svensk effektivitet

Modalen, med sin idylliske beliggenhet og sterke næringsliv, har et stort potensial for vekst. Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg hjelpe deg med å utnytte dette potensialet ved å koble deg til svenske markeder, ressurser og kompetanse.

Tjenester skreddersydd for din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift på alle trinn av veien, inkludert:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Få hjelp med å komme inn på det svenske markedet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og bygge relasjoner med svenske kunder.
  • Forretningsutvikling: Få rådgivning om alt fra produktutvikling og forretningsplanlegging til å optimalisere driften og øke lønnsomheten.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger deg gjennom det svenske byråkratiet og ensure at din bedrift overholder alle lover og regler.
  • Kulturell forståelse: Unngå kulturforskjeller og misforståelser ved å få hjelp med å forstå det svenske næringslivet og dets forretningskultur.

Perfekte oversettelser

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at budskapet ditt blir forstått tydelig og presist av dine svenske samarbeidspartnere og kunder gjennom perfekte oversettelser mellom norsk og svensk.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Bredt nettverk og dyp kunnskap: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige og dyp kunnskap om det svenske markedet.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som møter de spesifikke behovene til din bedrift.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber effektivt og profesjonelt for å levere resultater raskt.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Modalen å nå sine mål. Avstanden er ingen hindring, så ta gjerne kontakt i dag!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: