Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Marker

Øk din virksomhet i Marker med svensk ekspertise

Er du en bedrift i Marker som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess.

Din perfekte svenske partner

Min base i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske næringslivet, kulturen og regelverket. Dette, kombinert med min omfattende erfaring med å bistå norske bedrifter, gjør meg til den ideelle partneren for å navigere i det svenske markedet.

Tjenester som gir deg en fordel

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Marker å vokse og blomstre:

  • Språktjenester: Få sømløs kommunikasjon med svenske kunder, partnere og leverandører. Mine ekspertoversetllertjenester sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og presist.
  • Markedsplanlegging og -inngang: Utvikle og implementere effektive strategier for å nå det svenske markedet. Dra nytte av min kunnskap om forbrukertrender, konkurrentlandskapet og kulturelle nyanser.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Øk salget og ekspander virksomheten din i Sverige. Jeg hjelper deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, bygge relasjoner og forhandle avtaler.
  • Juridisk og administrativ bistand: Få veiledning og støtte i forbindelse med å navigere i det svenske juridiske og administrative systemet.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lokal ekspertise: Dra nytte av min dype forståelse for både det norske og svenske markedet.
  • Bred erfaring: Min lange erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige sikrer at du får pålitelig veiledning.
  • Effektiv kommunikasjon: Få problemfri kommunikasjon takket være min tospråklige kompetanse.
  • Kostnadseffektivitet: Unngå kostbare feil og forsinkelser ved å samarbeide med en erfaren profesjonell.

Ta kontakt i dag

Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller Marker, er jeg din kontaktperson. Avstanden er ingen hindring. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som vil hjelpe din bedrift til å nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: