Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lyngen

Din svenske forretningsforbindelse i Lyngen, Norge

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike behovene til virksomheter i Lyngen. Min base i Sverige gir meg en unik mulighet til å bistå deg med en rekke svenske tjenester som kan gi din bedrift en økonomisk fordel.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Lyngen

Jeg tilbyr en omfattende pakke med tjenester som dekker et bredt spekter av forretningsbehov, inkludert:

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger å oversette markedsføringsmateriell, nettsider eller juridiske dokumenter, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på en tydelig og profesjonell måte på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle nyanser og utvikle effektive strategier for å lykkes på det svenske markedet.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Trenger du hjelp med å komme inn på det svenske markedet? Jeg kan bistå deg med å utvikle en skreddersydd salgs- og markedsføringsstrategi som når dine mål og øker salget.
  • Forretningsnettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og jeg kan koble deg sammen med potensielle kunder, partnere og andre forretningsforbindelser.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Lyngen:

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av de utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står over i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Min base i Sverige gir meg en fordel når det gjelder å forstå det lokale markedet og kulturen.
  • Personlig service: Jeg er forpliktet til å yte deg personlig service og skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er jeg bare en e-post unna. Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Lyngen å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: