Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lena

Din svenska ekspert i Lena, Norge

Er du en bedriftseier i Lena, Norge, som søker etter svenske tjenester for å hjelpe virksomheten din å vokse? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske selskaper siden 1999, kan jeg være din svenske forbindelse og ekspert.

Hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Lena

Uavhengig av dine spesifikke behov, kan jeg tilby en rekke svenske tjenester som kan hjelpe din bedrift i Lena til å lykkes. Her er noen eksempler:

  • Perfekte oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører med profesjonelle og kulturelt nøyaktige oversettelser.
  • Forretningsrådgivning: Dra nytte av min ekspertise på det svenske markedet for å ta velinformerte beslutninger om din virksomhet i Lena.
  • Markedsoperasjonelle tjenester: Tiltrekk nye svenske kunder og øk salget ditt med strategiske markedsføringskampanjer skreddersydd for det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Bygg relasjoner og lukk avtaler med svenske kunder ved hjelp av min erfaring og kunnskap om det svenske forretningsklimaet.
  • Administrative tjenester: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatter og juridiske spørsmål i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Lena:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske selskaper, har jeg den kunnskapen og ekspertisen som trengs for å lykkes på det svenske markedet.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg er basert i Sverige, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står over i Lena.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan dekke alle dine svenske forretningsbehov.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg forstår viktigheten av tydelig og effektiv kommunikasjon, og jeg vil jobbe tett med deg for å sikre at dine behov blir forstått og oppfylt.

Ta kontakt i dag

Hvis du er en bedriftseier i Lena, Norge, som leter etter en pålitelig og erfaren svensk forretningskonsulent, er jeg her for å hjelpe. Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift til å lykkes.

Du kan enkelt ta kontakt via e-postskjemaet nedenfor. Avstanden mellom oss er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: