Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Leirfjord

Øk din bedrift i Leirfjord med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Leirfjord som ser etter måter å utvide horisonten og øke fortjenesten på? Da kan samarbeid med en svensk forretningskonsulent være den perfekte løsningen for deg. Med base i Sverige kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Leirfjord til å lykkes.

Fordelene ved å benytte svenske tjenester

Å benytte seg av svenske tjenester kan gi en rekke fordeler for bedrifter i Leirfjord. Her er noen få:

  • Språkkompetanse: Sverige og Norge har et nært forhold og deler mange kulturelle likheter. Å benytte seg av en svensk forretningskonsulent kan sikre at kommunikasjon og forståelse er sømløs, noe som kan føre til mer effektive forretningsforhold.
  • Nye perspektiver: Et eksternt perspektiv kan være uvurderlig for bedrifter som ønsker å vokse og forbedre seg. Som svensk forretningskonsulent kan jeg bringe inn nye ideer og beste praksiser fra det svenske markedet.
  • Spesialistkompetanse: Det svenske markedet har ekspertise innen en rekke områder, for eksempel teknologi, innovasjon og bærekraft. Jeg kan koble din bedrift med svenske spesialister som kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Leirfjord å lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Markedsundersøkelser og forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet og utvikle en strategi for å komme inn på det.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne nye kunder og partnere i Sverige.
  • Forretningsforbindelser: Jeg kan koble deg med svenske selskaper som kan være potensielle kunder, leverandører eller samarbeidspartnere.
  • Administrativ støtte: Jeg kan hjelpe deg med administrative oppgaver knyttet til å gjøre forretninger i Sverige, for eksempel registering av selskaper og skatteregler.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Leirfjord:

  • Lang erfaring: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god kunnskap om både det norske og svenske markedet.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige som kan være verdifulle for din bedrift.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem. For å komme i kontakt, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: