Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Lampeland

Din svenske forretningsforbindelse i Norge

Er du en bedrift i Lampeland som søker forretningsmuligheter i Sverige, eller trenger du hjelp med å få mest mulig ut av det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din brobygger til suksess.

Skreddersydde løsninger for dine svenske behov

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Lampeland med å nå dine mål i Sverige. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Utvid virksomheten din til Sverige ved å få hjelp med å etablere kontakt med potensielle kunder og partnere, samt navigere i det svenske regelverket.
  • Salgsstøtte: Øk salget ditt i Sverige ved å få hjelp med å finne salgskanaler, utarbeide salgsmateriell og forhandle avtaler.
  • Språktjenester: Få dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell oversatt til perfekt svensk av morsmålsoversettere. Dette sikrer at budskapet ditt blir formidlet klart og tydelig til det svenske markedet.

Din beste partner for suksess i Sverige

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som Lampeland-bedrifter står overfor i det svenske markedet. Min erfaring og kunnskap om både det norske og svenske markedet gjør meg til den perfekte partneren for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.

  • Lokalkunnskap: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull innsikt og muligheter.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å sikre at du får de resultatene du trenger på kort tid.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er skreddersydd for å møte dine spesifikke behov og budsjett.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i Lampeland. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å starte et samarbeid og la meg hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: