Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kyrksæterøra

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Kyrksæterøra?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Kyrksæterøra. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å imøtekomme dine behov. Tvert imot kan min svenske forankring gi din bedrift unike fordeler.

Skreddersydde løsninger for dine behov i Kyrksæterøra

Kyrksæterøra, med sin beliggenhet ved kysten og nærhet til Trondheim, har et stort potensial for vekst innenfor en rekke bransjer, særlig fiskeri, havbruk og turisme. Som din svenske samarbeidspartner kan jeg hjelpe deg med å:

  • Etablere og utvide virksomhet i Sverige: Ønsker du å ekspandere til det svenske markedet? Jeg kan bistå med alt fra markedsundersøkelser og forretningsplanlegging til å etablere datterselskaper og finne lokale samarbeidspartnere.
  • Forbedre kommunikasjon og samarbeid: Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for suksess i internasjonalt samarbeid. Jeg tilbyr tjenester innen oversettelse av all slags forretningsmateriale, slik som kontrakter, presentasjoner og markedsføringsmateriell, for å sikre at budskapet ditt når frem på en klar og profesjonell måte.
  • Navigere i det svenske regelverket: Å forstå og følge svensk lovgivning er avgjørende for å drive virksomhet i landet. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i kompliserte regler og forskrifter, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.
  • Finne nye forretningsmuligheter: Det svenske markedet byr på mange spennende muligheter for norske bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle samarbeidspartnere, kunder og leverandører i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din bro til det svenske markedet. Med min lange erfaring og brede kontaktnettverk i Sverige, kan jeg tilby skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov. Uavhengig av om du trenger hjelp med å etablere deg i Sverige, forbedre kommunikasjonen, forstå regelverket eller finne nye forretningsmuligheter, er jeg her for å hjelpe deg.

Distanse er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Kyrksæterøra å lykkes.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: