Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kyrkjebygda

Din svenske forretningsforbindelse i Kyrkjebygda

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Kyrkjebygda. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine forretningsbehov i Norge.

Tjenester for å hjelpe din bedrift i Kyrkjebygda

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Kyrkjebygda å lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri oversettelser: Kommunikasjon er nøkkelen til suksess i næringslivet. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at dine meldinger blir forstått tydelig og presist på svensk, slik at du kan bygge sterke relasjoner med svenske kunder og partnere.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du nettopp har startet opp eller ønsker å ta bedriften din til neste nivå, kan jeg gi deg verdifulle råd og veiledning basert på min erfaring og kunnskap om det svenske markedet.
  • Markedsoversikt og analyse: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dine mål.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige, presentere produktene eller tjenestene dine og forhandle avtaler.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Hvis du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, kan jeg hjelpe deg med etablering og drift av datterselskaper.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Kyrkjebygda:

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg befinner meg i Sverige, holder jeg meg oppdatert på det norske markedet, og forstår de spesifikke utfordringene og mulighetene som bedrifter i Kyrkjebygda står overfor.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være en fordel for din bedrift når du søker nye kunder, partnere eller investorer.

Ta kontakt i dag!

Jeg er klar til å samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Kyrkjebygda å nå sine mål i Sverige. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: