Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kvitsøy

Din svenske forretningsforbindelse i Kvitsøy

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Som din svenske kontaktperson i Kvitsøy, er jeg her for å hjelpe din bedrift med å få mest mulig ut av det svenske markedet, uansett dine behov.

Øk forretningspotensialet ditt med svenske tjenester

Kvitsøy, med sin strategiske beliggenhet og blomstrende næringsliv, har et enormt potensial for å dra nytte av svenske tjenester. Enten du ønsker å utvide til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller forbedre din interne kommunikasjon, kan jeg hjelpe deg.

Mine tjenester for din bedrift i Kvitsøy

  • Feilfri svensk oversettelse: Jeg sikrer at all din kommunikasjon med svenske partnere er profesjonell, presis og kulturelt relevant.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske markedet, etablere vellykkede partnerskap og oppnå dine forretningsmål.
  • Markedskommunikasjon: Utvikle effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet som resonerer med ditt svenske publikum.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å presentere produktene eller tjenestene dine for svenske kunder og forhandle avtaler.
  • Administrative tjenester: La meg håndtere administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatter og juridiske spørsmål, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å lykkes i det svenske markedet.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle forbindelser og ressurser.
  • Effektiv og pålitelig: Jeg jobber effektivt for å levere konkrete resultater og er alltid tilgjengelig for å støtte deg.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å oppnå suksess i Sverige. Uansett dine behov, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: