Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kvinnherad

Din svenske forretningsforbindelse i Kvinnherad

Er du en bedrift i Kvinnherad som ser etter å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med eksisterende svensk samarbeid? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper, kan jeg være din brobygger til suksess i Sverige.

Skreddersydde løsninger for dine svenske behov

Uansett hvilke tjenester du trenger i Sverige, kan jeg hjelpe deg. Her er noen av områdene jeg kan bistå deg med:

  • Perfekte oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører med feilfrie oversettelser som fanger essensen av budskapet ditt.
  • Forretningsrådgivning: Dra nytte av min ekspertise på det svenske markedet for å ta velinformerte beslutninger og navigere deg gjennom det juridiske og kommersielle landskapet.
  • Markedsoperasjon og salg: Få hjelp med å komme inn på det svenske markedet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og bygge relasjoner med svenske kunder.
  • Produktlansering og distribusjon: Sørg for en smidig lansering av produktene eller tjenestene dine i Sverige ved å håndtere logistikk, toll og regulatoriske spørsmål.

Din fordel som Kvinnherad-bedrift

Som en bedrift i Kvinnherad har du en unik mulighet til å skille deg ut fra konkurrentene ved å tilby svensktalende tjenester og produkter. Dette kan gi deg en fordel i det svenske markedet, ettersom mange svenske kunder setter pris på å kunne kommunisere på sitt eget språk.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få kontakt med de rette personene og organisasjonene.
  • Effektiv og pålitelig: Jeg jobber tett med klientene mine for å forstå deres behov og levere skreddersydde løsninger på en effektiv og pålitelig måte.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige. Uansett hvilke utfordringer du står overfor, er jeg her for å bistå deg.

Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Kvinnherad å lykkes i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: