Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kvinesdal

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Kvinesdal

Som svensk forretningskonsulent med lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Kvinesdal. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine behov. Tvert imot kan min posisjon gi din bedrift en unik fordel.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Kvinesdal?

Kvinesdal er en kommune med et rikt næringsliv, og mange bedrifter har ambisjoner om å utvide virksomheten til Sverige. Her kan jeg bistå deg med:

  • Perfekte svenske oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sikre at budskapet ditt når frem på en klar og profesjonell måte på svensk.
  • Andre viktige forretningstjenester: Jeg har bred erfaring fra næringslivet, og kan bistå din bedrift med en rekke tjenester som er avgjørende for suksess i Sverige, blant annet markedsføring, forretningsutvikling, og administrative oppgaver.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Kvinesdal:

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring innen forretningsrådgivning, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige.
  • Unik forståelse for både norske og svenske markeder: Min erfaring med å jobbe i begge land gir meg en dypere forståelse for de kulturelle og forretningsmessige forskjellene, noe som er avgjørende for å bygge vellykkede relasjoner og oppnå suksess i Sverige.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er dedikert til å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet som oppfyller dine spesifikke behov.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid! Avstanden mellom Kvinesdal og Sverige er ingen hindring for suksess. Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: