Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kvænangen

Profesjonell svensk forretningskonsulent hjelper bedrifter i Kvænangen

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base ligger i Sverige, men jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan være til stor nytte for bedrifter i Kvænangen.

Kvænangen er kjent for sin fantastiske natur og sin blomstrende reiselivsnæring. For å fortsette å vokse og tiltrekke seg enda flere turister, er det viktig for lokale bedrifter å kunne kommunisere effektivt på svensk. Her kan jeg hjelpe!

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri svensk oversettelse: Jeg kan sikre at all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og nettsider er perfekt oversatt til svensk, noe som gjør det enklere å nå et svensk publikum og øke potensialet for nye kunder.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring fra svensk næringsliv, og kan tilby veiledning og rådgivning innen en rekke områder, for eksempel markedsføring, salg, og forretningsutvikling.
  • Effektivisering av prosesser: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere områder for forbedring i din bedrift og implementere effektive prosesser som sparer tid og penger.
  • Etablering i Sverige: Hvis du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, kan jeg hjelpe deg med navigering i regelverk og byråkrati, samt å finne potensielle samarbeidspartnere.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring innen forretningsrådgivning, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift til å lykkes.
  • Sterkt nettverk i Sverige: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være en stor fordel for bedrifter som ønsker å ekspandere til det svenske markedet.
  • Kostnadseffektiv løsning: Å ansette en svensk konsulent i Norge kan være kostbart. Ved å benytte mine tjenester får du tilgang til svensk kompetanse til en lavere kostnad.
  • Fjernhjelp fungerer utmerket: Avstanden mellom Sverige og Norge er ingen hindring. I dag kan vi enkelt samarbeide digitalt, slik at du får den hjelpen du trenger, uansett hvor du befinner deg.

Jeg er din svenske kontaktperson, uansett hvilke behov du har i Sverige. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: