Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Krødsherad

Din svenske forretningsforbindelse i Krødsherad

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Krødsherad. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å imøtekomme dine behov. Tvert imot, min unike posisjon åpner for spennende muligheter for din bedrift.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Krødsherad?

Jeg tilbyr et bredt spekter av svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift i Krødsherad å blomstre. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Perfekte oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, juridiske dokumenter eller korrespondanse, kan jeg sikre at budskapet ditt blir formidlet på en tydelig og profesjonell måte på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring med å hjelpe bedrifter i ulike bransjer å lykkes. Jeg kan gi deg verdifulle råd om alt fra markedsføring og salg til forretningsutvikling og ledelse.
  • Markedsoperasjonelle tjenester: Jeg kan hjelpe deg med å komme inn på det svenske markedet ved å utvikle effektive markedsføringsstrategier og kampanjer skreddersydd for det svenske publikum.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Hvis du ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, kan jeg hjelpe deg med å navigere gjennom prosessen med å opprette og drive et datterselskap.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Krødsherad:

  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forretningskunnskap og erfaring med det norske markedet gjør meg enestående kvalifisert til å hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg befinner meg i Sverige, holder jeg meg oppdatert på næringslivet i Krødsherad. Dette gjør meg i stand til å gi deg råd som er spesifikke for din lokale kontekst.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester, slipper du kostnadene ved å ansette en fast svensk ansatt. Jeg tilbyr fleksible løsninger som passer dine bedriftsbehov og budsjett.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Krødsherad og Sverige er ingen hindring for suksess. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: