Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kristiansund

Din svenske samarbeidspartner i Kristiansund

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til virksomheter i Kristiansund. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot, min beliggenhet gir unike muligheter for bedrifter i Kristiansund som ønsker å utvide virksomheten til Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes:

  • Språktjenester: Feilfri oversettelse mellom norsk og svensk er avgjørende for effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene. Jeg sørger for at ditt budskap blir formidlet på en klar, konsistent og kulturelt relevant måte.
  • Markedskompetanse: Det svenske markedet har sine egne særtrekk og nyanser. Jeg hjelper deg med å forstå det svenske markedet og dets regler, slik at du kan ta velinformerte beslutninger og unngå fallgruver.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller styrke din eksisterende tilstedeværelse, kan jeg hjelpe deg med å utarbeide en effektiv strategi og navigere i det svenske forretningsklimaet.
  • Nettverksbygging: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og leverandører.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og kompetanse: Med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, har jeg den nødvendige kunnskapen og kompetansen til å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske markedet og dets kultur.
  • Nettverk: Jeg har et etablert nettverk i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle kontakter og ressurser.
  • Effektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å sikre at du får de resultatene du trenger på kortest mulig tid.

Ta kontakt i dag

Uansett dine behov i Sverige, er jeg din svenske samarbeidspartner. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et produktivt samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: