Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Koppang

Øk forretningen din i Koppang med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Koppang som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Koppang?

Uansett dine spesifikke behov, kan jeg tilby en rekke svenske tjenester som kan hjelpe din bedrift i Koppang å blomstre:

  • Feilfri oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og partnere ved hjelp av mine profesjonelle oversettelsestjenester. Jeg sikrer at budskapet ditt blir formidlet tydelig og nøyaktig, og unngår kulturelle misforståelser.
  • Forretningsrådgivning: Dra nytte av min ekspertise på det svenske markedet for å ta velinformerte beslutninger. Jeg kan gi råd om alt fra markedsføring og salg til juridiske og administrative forhold.
  • Markedsoperasjonelle tjenester: Få hjelp med å etablere deg på det svenske markedet. Jeg kan bistå med markedsundersøkelser, konkurrentanalyse, og utvikling av effektive markedsføringsstrategier.
  • Salgsstøtte: Øk salget ditt til svenske kunder. Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder, utvikle salgsmateriell og presentere produktene eller tjenestene dine på en overbevisende måte.
  • Nettverksbygging: Koble deg med svenske selskaper og bransjeaktører. Jeg kan introdusere deg for potensielle samarbeidspartnere og hjelpe deg med å bygge verdifulle relasjoner.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring, kunnskap og nettverk er jeg din ideelle samarbeidspartner for å lykkes i Sverige.

  • Lokalkjennskap: Som svensk konsulent med base i Sverige, har jeg inngående kunnskap om det svenske markedet og dets kulturelle nyanser.
  • Erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske selskaper, har jeg en dokumentert historie med å levere resultater.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå? Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide om å realisere dine mål i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å starte din svenske suksesshistorie.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: