Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kopervik

Din svenske samarbeidspartner i Kopervik, Norge

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Som din svenske samarbeidspartner i Kopervik, er jeg din kontaktpunkt for alle dine svenske forretningsbehov, uansett størrelse eller bransje.

Skreddersydde tjenester for din Kopervik-bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din Kopervik-bedrift med å lykkes på det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med ditt svenske publikum.
  • Markedskompetanse: Innsikt i det svenske markedet og dets spesifikke regler og forskrifter. Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og utvikle effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Støtte med å etablere kontakt med svenske forretningspartnere, kunder og leverandører. Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner og utvide virksomheten din til Sverige.
  • Salgs- og forretningsstøtte: Bistand med å utvikle og implementere salgs- og forretningsplaner for det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å tilpasse dine produkter og tjenester til det svenske markedet og maksimere salget ditt.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din Kopervik-bedrift når det gjelder å få hjelp med svenske forretningsbehov:

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningsformene.
  • Personlig service: Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som møter de spesifikke behovene til din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg sørger for tydelig og effektiv kommunikasjon mellom deg og dine svenske forretningsforbindelser.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din Kopervik-bedrift med å lykkes i Sverige. Avstanden mellom oss er ingen hindring. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

I samarbeid kan vi hjelpe din Kopervik-bedrift med å nå dine mål på det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: