Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kolvereid

Din svenske forbindelsen i Norge: Øk bedriftens suksess med mine tjenester

Er du en bedriftseier i Kolvereid som søker å utvide horisonten og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr? Som erfaren svensk næringslivskonsulent med en solid historikk for å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess.

Skreddersydde løsninger for dine svenske behov

Uansett dine spesifikke behov i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og oppnå dine mål. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri svensk oversettelse: Kommuniser effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører med profesjonelle og nyanserte oversettelser.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan tilpasse deg det svenske markedet, etablere virksomhet i Sverige, og navigere i lover og regler.
  • Markedskommunikasjon: Utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå det svenske publikummet og øke merkevarekjennskapen.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å identifisere potensielle kunder, utvikle salgsmateriale og lukke avtaler.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med svenske bedrifter og bransjeaktører for å utvide nettverket ditt og skape nye forretningsmuligheter.

Din beste partner for svensk suksess

Jeg forstår at det kan være utfordrende å drive forretninger på tvers av landegrensene. Med min ekspertise innen svensk næringsliv og langvarige erfaring med å hjelpe norske bedrifter, er jeg din ideelle partner for å navigere det svenske markedet.

Her er hvorfor jeg skiller meg ut:

  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forretningskunnskap og erfaring fra det norske markedet gir deg en fordel.
  • Personlig tilnærming: Jeg tar meg tid til å forstå dine individuelle behov og skreddersyr løsninger som passer for din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg holder deg informert og oppdatert gjennom hele prosessen, slik at du kan ta velinformerte beslutninger.

Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske bedrifter eller bare forbedre kommunikasjonen din med svenske partnere, er jeg her for å hjelpe deg.

La oss samarbeide!

Avstanden er ingen hindring for suksess. Ta kontakt med meg i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Kolvereid å nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: