Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kleppestø

Profesjonell svensk forretningskonsulent til Kleppestø-bedrifter

Er du en bedriftseier i Kleppestø som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med svensk forretningspraksis? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å lykkes.

Din bro til det svenske markedet

Min beliggenhet i Sverige gjør meg til den perfekte broen mellom din bedrift i Kleppestø og det svenske markedet. Jeg har omfattende kunnskap om både norske og svenske forretningskulturer, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de unike nyansene i hvert land.

Tjenester for å møte dine behov

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe din Kleppestø-bedrift med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utvide virksomheten din til Sverige, enten det er å etablere et datterselskap, finne lokale partnere eller utvikle nye produkter og tjenester for det svenske markedet.
  • Juridiske og administrative tjenester: La meg koble deg sammen med de riktige juridiske og administrative ressursene for å sikre at du overholder alle svenske lover og regler.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din skriftlige og muntlige kommunikasjon på svensk er profesjonell og feilfri. Dette inkluderer oversettelse av dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell, samt korrekturlesing og språkvask.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din Kleppestø-bedrift:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg inngående kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Språkkompetanse: Jeg er flytende i både svensk og norsk, noe som sikrer effektiv kommunikasjon og forståelse.
  • Dedikasjon til din suksess: Jeg er forpliktet til å hjelpe din Kleppestø-bedrift med å nå sine mål i Sverige.

Ta kontakt i dag

Hvis du er en bedriftseier i Kleppestø som leter etter muligheter i Sverige, er jeg klar til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å lykkes på det svenske markedet.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: