Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kleppe

Din svenske forretningsforbindelse i Kleppe

Er du en bedrift i Kleppe på jakt etter svenske tjenester for å utvide virksomheten din? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din svenske forbindelse. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine forretningsbehov i Kleppe.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Kleppe

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Kleppe å lykkes på det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og forretningsutvikling: Ønsker du å nå ut til nye kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi og forretningsplan som er tilpasset det svenske markedet.
  • Salg og forretningsforbindelser: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige? Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige og kan hjelpe deg med å bygge relasjoner som kan bidra til vekst i din bedrift.
  • Juridiske og administrative tjenester: Navigering i det svenske byråkratiet kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å forstå gjeldende lover og regler og sikre at du overholder alle krav.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske samarbeidspartnere og kunder.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Selv om jeg er basert i Sverige, forstår jeg det norske markedet godt og kan skreddersy mine tjenester til dine spesifikke behov i Kleppe.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få suksess i det svenske markedet.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Kleppe måtte være. Avstanden er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon og drøfte hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å vokse.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: