Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kirkenes

Din svenske kobling til suksess i Kirkenes

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til bedrifter i Kirkenes som trenger hjelp med en rekke svenske forretningstjenester. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå din bedrift med å oppnå suksess.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Kirkenes

Jeg forstår at Kirkenes, som et grenseområde mot Sverige, har unike behov og muligheter. Min rolle er å fungere som din svenske forbindelse, og hjelpe deg med å navigere i det svenske markedet for å finne de riktige løsningene for din bedrift.

Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å gjennomføre markedsundersøkelser, utvikle effektive markedsføringsstrategier og finne de riktige kanalene for å nå dine svenske kunder.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere forretningsplaner, utvide virksomheten til Sverige og navigere i det svenske regelverket.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å etablere kontakt med svenske selskaper og forhandle frem avtaler.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet på tvers av landegrensene. Jeg kan hjelpe deg med å oversette forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din beste partner for å lykkes i det svenske markedet, uansett om du trenger hjelp med markedsføring, forretningsutvikling, salg eller kommunikasjon. Her er hvorfor:

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av det norske og svenske markedet, samt de kulturelle forskjellene mellom de to landene.
  • Bredt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til et bredt spekter av ressurser og muligheter.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og mål, og skreddersyr løsninger som passer for din bedrift.

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Kirkenes med å nå dine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: