Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kirkebygda

Din svenske forretningsforbindelse i Kirkebygda

Er du en bedriftseier i Kirkebygda som leter etter pålitelige svenske forretningstjenester? Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål. Med min base i Sverige kan jeg tilby en unik kombinasjon av lokalkunnskap og svensk ekspertise, noe som gir din bedrift en fordel i det skandinaviske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Kirkebygda?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Kirkebygda til å vokse og lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Øk synligheten din i Sverige og nå et bredere publikum gjennom effektive markedsføringsstrategier og tydelig kommunikasjon på svensk.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvikle og implementere nye forretningsideer, utvide til nye markeder og optimalisere driften.
  • Juridiske tjenester: Naviger det svenske juridiske landskapet med tillit ved å få bistand med kontrakter, avtaler og regulatoriske spørsmål.
  • Administrative tjenester: Reduser arbeidsmengden og fokuser på kjernevirksomheten din ved å få hjelp med administrative oppgaver som regnskap, personaladministrasjon og mer.

Perfekte svenske oversettelser

Effektiv kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at meldingene dine blir forstått tydelig og nøyaktig på svensk, slik at du kan bygge sterke relasjoner med svenske kunder, partnere og investorer.

Din beste forbindelse til Sverige

Å ha en etablert kontakt i Sverige gir deg en fordel når du driver forretninger på tvers av grensen. Jeg kan være din bro til svenske ressurser, kunnskap og nettverk. Enten du trenger hjelp med å finne nye leverandører, delta på messer eller navigere i det svenske byråkratiet, kan jeg hjelpe deg.

Avstanden er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg like effektivt samarbeide med bedrifter i Kirkebygda takket være moderne teknologi og kommunikasjonsverktøy.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder. Ta kontakt for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Kirkebygda å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: