Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Karmøy

Ønsker du hjelp med svenske forretningstjenester på Karmøy?

Etablerte bedrifter i Karmøy har nå muligheten til å få hjelp med sine svenske forretningsbehov fra en erfaren svensk forretningskonsulent, direkte fra Sverige. Med min omfattende erfaring og kunnskap om det svenske markedet, kan jeg hjelpe din Karmøy-baserte bedrift med å navigere seg gjennom kompleksitetene ved å gjøre forretninger i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke svenske forretningstjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes på tvers av landegrensene, inkludert:

  • Svenske markedsanalyser og forretningsutvikling: Få inngående kunnskap om det svenske markedet og dets spesifikke krav for å utvikle effektive forretningsstrategier.
  • Svenske kontrakter og forhandlinger: Naviger deg gjennom juridiske og forretningsmessige nyanser knyttet til svenske kontrakter og forhandlinger for å sikre en fordelaktig posisjon.
  • Etablering og drift av datterselskaper i Sverige: Få veiledning gjennom prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige, slik at du overholder alle lokale regler og forskrifter.
  • Svensk forretningskommunikasjon og korrespondanse: Dra nytte av feilfri og effektiv kommunikasjon med svenske partnere, kunder og myndigheter.
  • Perfect Swedish translations: Sikre at all din forretningskommunikasjon er profesjonell og feilfri ved å få den oversatt til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov er i Sverige eller i din egen by. Med min beliggenhet i Sverige og omfattende kunnskap om det svenske markedet, kan jeg tilby deg:

  • Ekspertise på det svenske markedet: Få fordel av min mangeårige erfaring og kunnskap om det svenske næringslivet.
  • Effektiv fjernhjelp: Avstanden mellom Sverige og Karmøy er ingen hindring. Jeg kan effektivt hjelpe deg med dine svenske forretningsbehov eksternt.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer perfekt for din bedrift.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som kan hjelpe din bedrift med å blomstre på det svenske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: