Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Karlsøy

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Karlsøy, Norge?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Karlsøy. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å kunne hjelpe din bedrift med å oppnå suksess. Tvert imot kan det gi dere en unik fordel.

Karlsøys unike muligheter

Karlsøy, med sin idylliske skjærgård og arktiske natur, har et enormt potensial for turisme og næringsliv. Som din svenske samarbeidspartner kan jeg hjelpe deg med å utnytte disse mulighetene på best mulig måte.

Mine tjenester for din bedrift

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og blomstre, herunder:

  • Oversatte dokumenter og markedsmateriell: Profesjonelle oversettelser til svensk av dine dokumenter og markedsmateriell er avgjørende for å nå et svensk publikum.
  • Forretningsrådgivning: Jeg tilbyr skreddersydd forretningsrådgivning tilpasset dine spesifikke behov og mål i det svenske markedet.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: La meg hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsplan for å nå dine svenske kunder og oppnå dine forretningsmål.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere effektive salgsstrategier for å øke salget i Sverige.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Trenger du hjelp med å etablere eller drive et datterselskap i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at alt gjøres i henhold til svensk lov.

Din svenske forbindelse

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, er jeg din svenske forbindelse. Med min kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur, kan jeg hjelpe deg med å navigere landskapet og oppnå suksess.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Jeg har over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forretningskunnskap og forståelse for det norske markedet gjør meg til en uvurderlig ressurs for din bedrift.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med mine kunder for å forstå deres behov og levere effektive løsninger.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift med å nå nye høyder. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: