Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Kåfjord

Din svenske forretningsforbindelse i Kåfjord

Er du en bedriftseier i Kåfjord som leter etter pålitelige svenske forretningstjenester? Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i bransjen, kan jeg hjelpe deg med å koble deg til de ressursene og tjenestene du trenger for å lykkes.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Kåfjord?

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, kan jeg fungere som din svenske kontaktperson og hjelpe deg med å navigere det svenske markedet. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å nå et bredere publikum i Sverige ved å utvikle effektive markedsføringsstrategier og utføre grundige markedsundersøkelser.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan utvide virksomheten din til Sverige, komme inn på nye markeder og øke fortjenesten.
  • Juridiske og administrative tjenester: Dra nytte av min kunnskap om svenske lover og regler for å sikre at virksomheten din overholder alle juridiske krav.
  • Etablering og drift av datterselskaper: La meg hjelpe deg med å sette opp og drive et datterselskap i Sverige, slik at du kan dra nytte av fordelene ved det svenske markedet.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av dine forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til eller fra svensk.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Kåfjord:

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bredt nettverk av kontakter: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til et bredt spekter av ressurser og tjenester.
  • Effektiv og pålitelig: Jeg er dedikert til å levere effektive og pålitelige tjenester som oppfyller dine spesifikke behov.
  • Kostnadseffektiv: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser og fleksible løsninger for å passe ditt budsjett.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Kåfjord, vennligst ta kontakt i dag. Avstanden mellom oss er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Send meg en e-post for å starte en samtale og få et gratis initialt konsultasjonsmøte.

Jeg ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg med å nå dine forretningsmål i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: