Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Jessheim

Din svenske samarbeidspartner i Jessheim

Er du en bedrift i Jessheim som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med spesifikke svenske tjenester? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å bistå norske bedrifter, kan jeg være din svenske samarbeidspartner, uansett dine behov.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Jessheim?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Jessheim å lykkes på det svenske markedet, eller få tilgang til svenske ressurser og kompetanse. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å etablere virksomhet i Sverige, finne passende samarbeidspartnere og navigere det svenske byråkratiet.
  • Språktjenester: Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og myndigheter.
  • Andre forretningstjenester: Jeg kan hjelpe deg med en rekke andre forretningstjenester, for eksempel salgsstøtte, rekruttering og forretningsforhandlinger.

Hvorfor velge meg som din svenske samarbeidspartner?

Det er flere grunner til å velge meg som din svenske samarbeidspartner:

  • Lang erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få suksess i det svenske markedet.
  • Unik forståelse for både norske og svenske bedrifter: Jeg forstår forskjellene og likhetene mellom norske og svenske bedrifter, noe som gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber effektivt og profesjonelt for å levere resultater som oppfyller dine forventninger.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift i Jessheim å nå sine mål i Sverige. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: