Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Innlandet

Din svenske forretningsforbindelse i Innlandet

Er du en bedrift i Innlandet som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med å håndtere svenske samarbeidspartnere? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din brobygger til det svenske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Innlandet?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Innlandet å lykkes i det svenske markedet, herunder:

  • Svenske oversettelser: Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet i et nytt marked. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og juridiske dokumenter til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Markedsoversikt og forretningsrådgivning: Det svenske markedet har sine egne regler og vaner. Jeg kan gi deg verdifull innsikt i det svenske forretningsmiljøet, hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder og partnere, og utvikle effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling og nettverksbygging: Å bygge relasjoner er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med svenske bedrifter og organisasjoner, og introdusere deg for potensielle samarbeidspartnere og kunder.

Hvorfor velge meg?

Jeg er mer enn bare en oversetter. Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring og kunnskap kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og oppnå dine mål.

  • Lang erfaring: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og jeg forstår de kulturelle og forretningsmessige forskjellene mellom våre to land.
  • Bred kompetanse: Jeg har bred kompetanse innenfor ulike bransjer, og kan hjelpe deg med en rekke utfordringer knyttet til det svenske markedet.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedrift i Innlandet som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger hjelp med å håndtere svenske samarbeidspartnere, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å lykkes i Sverige.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: