Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Inderøy

Hvordan kan en svensk bedriftskonsulent hjelpe din bedrift i Inderøy, Norge?

Som erfaren bedriftskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Inderøy. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å samarbeide om å dekke alle dine behov for svenske tjenester.

Din kobling til Sverige

Jeg fungerer som din bro til Sverige, uansett hvilke profesjonelle behov du har i Sverige eller lokalt i Inderøy. Enten du ønsker å ekspandere til det svenske markedet, samarbeide med svenske selskaper eller trenger hjelp med svensk regelverk, er jeg her for å hjelpe deg.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Inderøy til å blomstre:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske næringslivet, inkludert juridiske og kulturelle aspekter.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: Utvikle en effektiv markedsplan for å nå dine svenske kunder og oppnå dine forretningsmål.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Få hjelp med å identifisere og komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige.
  • Effektivisering av forretningsprosesser: Forbedre effektiviteten i din bedrift ved å implementere best practice og optimalisere prosesser.
  • Prosjektledelse: Få hjelp med å planlegge, organisere og gjennomføre prosjekter på en effektiv og vellykket måte.

Hvorfor velge meg?

Med min omfattende erfaring og dype kunnskap om både det norske og svenske markedet, er jeg i en unik posisjon til å hjelpe din bedrift til å lykkes. Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og utvikle skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Inderøy og Sverige er ingen hindring for suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: