Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Ibestad

Din svenska partner for forretningsbehov i Ibestad

Som erfaren forretningskonsulent med mer enn 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringsdrivende i Ibestad. Med beliggenhet i Sverige, kan jeg tilby et unikt perspektiv og kompetanse som kan være til stor verdi for din bedrift.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Ibestad?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe bedrifter i Ibestad med å lykkes i dagens marked. Her er noen av mine viktigste tjenester:

  • Perfekte oversettelser til svensk: Språk er avgjørende for god forretningsdrift, og profesjonelle oversettelser kan bidra til å bygge tillit og forståelse med svenske samarbeidspartnere og kunder. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din kommunikasjon er nøyaktig og flytende på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du starter en ny bedrift eller ønsker å ta din eksisterende bedrift til neste nivå, kan jeg tilby veiledning og rådgivning for å hjelpe deg med å nå dine mål. Jeg har erfaring med å jobbe med bedrifter i en rekke bransjer, og jeg kan dele mine kunnskaper for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: Å komme inn på det svenske markedet kan være utfordrende, men med riktig strategi kan det være en lukrativ mulighet for din bedrift. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsplan som tar hensyn til de spesifikke behovene i det svenske markedet.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Ønsker du å øke salget og utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle strategier for å nå nye kunder og markeder.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske bedrifter kan være avgjørende for suksess på det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å koble deg med potensielle samarbeidspartnere og kunder.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Ibestad:

  • Unik kompetanse: Min erfaring med å jobbe med norske bedrifter kombinert med min beliggenhet i Sverige gir meg en unik kompetanse som få andre konsulenter kan tilby.
  • Språkforståelse: Jeg forstår både det norske og svenske markedet, noe som gjør meg i stand til å gi deg råd som er tilpasset dine spesifikke behov.
  • Bred erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg den kunnskapen og erfaringen som trengs for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Ibestad med å lykkes. Avstanden mellom Ibestad og Sverige er ikke noe hinder for et vellykket samarbeid. Du kan enkelt ta kontakt med meg via e-post for å diskutere dine behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: