Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hvaler

Din svenska forretningspartner i Hvaler

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske virksomheter siden 1999, kan jeg også bistå bedrifter i Hvaler med deres svenske behov. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid.

Skreddersydde løsninger for Hvalers bedrifter

Hvaler, med sin idylliske beliggenhet og blomstrende turismebransje, har et stort potensial for å styrke sine bånd til Sverige. Ved å tilby flerspråklige tjenester og markedsføringsmateriell, kan Hvalers bedrifter tiltrekke seg et svenskt publikum og øke inntektene sine.

Her er noen av måtene jeg kan hjelpe deg på:

  • Perfekte svenske oversettelser: Kommuniser effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere med profesjonelle oversettelser som fanger essensen av budskapet ditt.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske markedet, etablere forbindelser og utvide virksomheten din.
  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, utvikle effektive markedsføringsstrategier og nå ut til et bredere publikum.
  • Salgsstøtte: Oppnå suksess i Sverige med min hjelp til å forberede salgsmateriell, holde presentasjoner og forhandle avtaler.
  • Administrative tjenester: Få bistand med administrative oppgaver som korrespondanse, research og rapportering på svensk.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din svenske forretningspartner som forstår de unike behovene til norske selskaper som ønsker å lykkes i Sverige. Med min omfattende erfaring, lokale kunnskap og brede nettverk kan jeg hjelpe deg med å:

  • Spare tid og penger: Unngå kostbare feil og forsinkelser ved å ha en erfaren ekspert på din side.
  • Forbedre kommunikasjonen: Sørg for at meldingene dine blir forstått og verdsatt av ditt svenske publikum.
  • Bygge relasjoner: Få kontakt med de rette personene og skap langvarige forbindelser i Sverige.
  • Utvide din virksomhet: Oppnå dine forretningsmål og få en konkurransefordel på det svenske markedet.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Hvaler å blomstre i det svenske markedet. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å diskutere dine behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: