Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Høyanger

Din svenske forretningsforbindelse i Høyanger

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til næringslivet i Høyanger. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine behov – tvert imot kan det gi din bedrift en unik fordel.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Høyanger?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Høyanger å blomstre:

  • Feilfri svensk oversettelse: Nøyaktig og flytende oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske næringslivet, etablere forbindelser og utvide virksomheten din til Sverige.
  • Markedskunnskap: Dra nytte av min dype forståelse av det svenske markedet for å utvikle effektive markedsføringsstrategier og nå nye kunder.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å identifisere potensielle kunder, utarbeide salgsmateriell og lukke avtaler i Sverige.
  • administrative tjenester: La meg håndtere administrative oppgaver som selskapsdannelse, skatteregler og juridiske spørsmål, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Din beste partner for svensk forretningsutvikling

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som Høyanger-bedrifter står overfor. Min beliggenhet i Sverige gir meg en spesiell fordel ved å forstå både det norske og svenske markedet, og jeg kan bruke denne kunnskapen til å gi deg skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

  • Lokalkunnskap: Jeg holder meg oppdatert på de siste trendene og utviklingene i det svenske næringslivet, slik at du kan dra nytte av nye muligheter.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg kommuniserer tydelig og effektivt for å sikre at det ikke oppstår misforståelser og at prosjektene går smidig.
  • Pålitelig samarbeidspartner: Du kan stole på meg for å levere kvalitetstjenester til avtalt tid og innenfor budsjett.

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, klar til å hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet. Kontakt meg i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Høyanger.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: