Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hommelvik

Din svenske forretningsforbindelse i Hommelvik

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Hommelvik. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid. Tvert imot, kan min svenske forankring gi din bedrift i Hommelvik en unik fordel.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hommelvik?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hommelvik å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Ønsker du å nå nye kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi og etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere på den andre siden av grensen.
  • Forretningsrådgivning: Trenger du hjelp med å navigere i det svenske næringslivet? Jeg kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til forretningsskikk og kulturelle forskjeller.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i det internasjonale markedet. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske samarbeidspartnere og kunder.
  • Andre forretningstjenester: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å finne de riktige samarbeidspartnerne for dine spesifikke behov.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hommelvik:

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Unik forståelse for både norske og svenske forhold: Min erfaring med å jobbe i både Norge og Sverige gir meg en unik forståelse for forskjellene og likhetene mellom de to markedene.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er dedikert til å hjelpe mine kunder med å nå sine mål, og jeg jobber alltid effektivt og profesjonelt.

Ta kontakt i dag!

Er du interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Hommelvik? Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale. Avstanden mellom Hommelvik og Sverige er ingen hindring for et produktivt samarbeid.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: