Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Holtålen

Din svenske forretningsforbindelse i Holtålen

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til næringslivet i Holtålen. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine forretningsbehov i Sverige eller lokalt.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Holtålen?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Holtålen å lykkes. Her er noen få eksempler:

  • Perfekte svenske oversettelser: Kommuniser effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere ved å sikre at all din markedsføringsmateriale, nettsider og forretningsdokumenter er feilfrie og kulturelt tilpassede for det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske forretningsklimaet, enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller samarbeide med svenske selskaper.
  • Markedstjenester: Utvid din kundebase og øk salget ved å utnytte mine kunnskaper om det svenske markedet for å utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å finne potensielle kunder, utvikle salgsmateriell og lukke avtaler med svenske selskaper.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Holtålen:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å lykkes i det svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske næringslivet og kulturen.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr et omfattende utvalg av tjenester som kan dekke alle dine forretningsbehov i Sverige.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg sikrer problemfri kommunikasjon mellom deg og dine svenske forretningsforbindelser.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom oss utgjør ingen hindring – ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Holtålen å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: