Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hol

Hvordan min svenske forretningskompetanse kan hjelpe bedriften din i Hol

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til næringsdrivende i Hol. Med min base i Sverige kan jeg hjelpe din bedrift med en rekke svenske tjenester som kan gi dere et økonomisk fortrinn i det grenseoverskridende markedet.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg sørge for presise og nyanserte oversettelser til perfekt svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg tilbyr skreddersydd rådgivning innenfor ulike områder som markedsføring i Sverige, etablering av datterselskaper, rekruttering av svensk arbeidskraft og navigering i det svenske byråkratiet.
  • Markedskjennskap: Gjennom mine år med erfaring og nettverk i Sverige, har jeg opparbeidet meg en dyp forståelse av det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å identifisere forretningsmuligheter, finne relevante samarbeidspartnere og tilpasse din strategi til det svenske forretningsklimaet.
  • Kulturell kompetanse: For å lykkes i det svenske markedet, er det viktig å forstå den svenske forretningskulturen. Jeg kan gi deg innsikt i forretningsvaner, kommunikasjonsstil og forventninger, slik at du kan bygge tillit og gode relasjoner med svenske samarbeidspartnere og kunder.

Din beste partner i Sverige

Å velge meg som din forretningspartner i Sverige gir flere fordeler:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Min lange erfaring med å bistå norske bedrifter i Sverige, sikrer deg kompetanse og trygghet i ditt grenseoverskridende samarbeid.
  • Unikt nettverk og lokalkjennskap: Gjennom årene har jeg bygget opp et omfattende nettverk i Sverige, og kan koble deg til de rette personene og ressursene for å lykkes i det svenske markedet.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å benytte deg av mine tjenester, kan du spare tid og penger ved å unngå kostbare feil og unødvendige reiser.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå i det svenske markedet? Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Distansen er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: