Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hokksund

Din svenske forretningsforbindelse i Hokksund

Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i bransjen, kan jeg tilby mine tjenester til Hokksunds bedrifter for å hjelpe dem med deres behov for svenske tjenester. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Øk synligheten din i Sverige ved hjelp av effektive markedsføringsstrategier og tydelig kommunikasjon på svensk.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp med å utvide virksomheten din til det svenske markedet. Jeg kan bistå med markedsundersøkelser, etablere kontakter og tilpasse forretningsplanen din til det svenske markedet.
  • Juridiske tjenester: Naviger det svenske juridiske landskapet med trygghet. Jeg kan sette deg i kontakt med svenske advokater som kan hjelpe deg med kontrakter, avtaler og andre juridiske spørsmål.
  • administrative tjenester: Reduser din arbeidsmengde og fokuser på kjernevirksomheten din ved å la meg håndtere administrative oppgaver som oversettelse av dokumenter, håndtering av korrespondanse og møteinnkalling.
  • Salg og forretningsutvikling: Oppnå suksess i det svenske markedet ved hjelp av mine salgs- og forretningsutviklingsstrategier. Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder, utvikle salgsmateriell og forhandle kontrakter.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bredt nettverk i Sverige: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg jobber effektivt og profesjonelt for å levere de resultatene du trenger.
  • Kostnadseffektiv: Mine tjenester er kostnadseffektive og gir god verdi for pengene.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Hokksund og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å nå dine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: