Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hjartdal

Din svenske forretningsforbindelse: Øk suksessen til din bedrift i Hjartdal

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg enormt potensial for å bistå virksomheter i den sjarmerende byen Hjartdal med deres svenske behov. Min base i Sverige gjør det enkelt å koble dere til svenske ressurser og tjenester, og dermed åpne dører til nye markeder og samarbeid.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hjartdal?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hjartdal å blomstre:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere.
  • Effektiv forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske markedet, etablere kontakter, overholde regelverk og oppnå suksess.
  • Strategisk markedsføring: La meg hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd markedsføringsplan for å nå svenske kunder og bygge merkevarekjennskap på tvers av landegrensene.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Få hjelp med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, utvikle effektive salgsstrategier og lukke avtaler med svenske selskaper.

Din bro til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din pålitelige forbindelse. Min erfaring og kunnskap om det svenske markedet gjør meg til den perfekte partneren for å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dokumentert historie med å hjelpe bedrifter lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Min kunnskap om svensk forretningskultur, lover og reguleringer sikrer at du får kyndig veiledning.
  • Lokale nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.

Ta kontakt i dag!

Jeg er klar til å samarbeide med deg og hjelpe din bedrift i Hjartdal med å nå nye høyder. Avstanden mellom oss er ingen hindring. Send meg en e-post for å starte en samtale og ta det første steget mot suksess i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: