Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Herøy

Din svenske forbindelsen for suksess i Herøy

Er du en bedriftseier i Herøy som ser etter nye muligheter for vekst og utvikling? Som erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til det svenske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Herøy?

Uavhengig av bransje eller størrelse, kan jeg hjelpe din bedrift i Herøy med en rekke svenske tjenester som kan gi dere en økonomisk fordel:

  • Språktjenester: Få feilfrie oversettelser av all din viktige dokumentasjon, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk. Dette vil ikke bare fjerne språkbarrieren, men også presentere bedriften din på en profesjonell måte for et svensk publikum.
  • Markedsekspertise: Få verdifulle innsiktsfulle råd og veiledning om det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å forstå forbrukertrender, konkurrentlandskapet og regelverk, slik at du kan ta informerte beslutninger for å lykkes i Sverige.
  • Forretningsutvikling: Utvid horisonten din og få tilgang til nye kunder og markeder i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å koble deg sammen med potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder, slik at du kan realisere dine ekspansjonsplaner.
  • Effektiv kommunikasjon: Bygg sterke relasjoner med svenske forretningspartnere og kunder gjennom effektiv kommunikasjon. Jeg kan hjelpe deg med å navigere kulturelle forskjeller og sikre at meldingen din blir formidlet på en klar og profesjonell måte.

Hvorfor velge meg?

Som din svenske forbindelse, tilbyr jeg en unik kombinasjon av erfaring, kunnskap og nettverk. Her er hvorfor jeg er det beste valget for din bedrift i Herøy:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bred kompetanse: Jeg har ekspertise på en rekke områder, inkludert forretningsutvikling, markedsføring, kommunikasjon og språktjenester.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til verdifulle ressurser og muligheter.
  • Fjern samarbeid: Avstanden mellom Herøy og Sverige er ikke noe hinder. Vi kan samarbeide effektivt og sømløst via telefon, e-post og videokonferanser.

Ta kontakt i dag!

Jeg er spent på å høre om din bedrift og hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige. Ta kontakt i dag for å starte en samtale og starte et samarbeid som kan bidra til din suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: