Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hattfjelldal

Din svenske forretningsforbindelse i Hattfjelldal

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg frem til å bistå virksomheter i Hattfjelldal med deres svenske behov. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for at jeg kan være din svenske forbindelse og støttespiller.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hattfjelldal?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hattfjelldal å vokse og lykkes:

  • Svenske oversettelser: Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for suksess på tvers av landegrenser. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan være trygg på at budskapet ditt blir forstått og gjengitt på en klar og presis måte.
  • Forretningsrådgivning: Med min dype kunnskap om det svenske markedet og forretningskultur, kan jeg gi verdifulle råd og veiledning til bedrifter i Hattfjelldal som ønsker å utvide til Sverige eller samarbeide med svenske selskaper.
  • Markedskomмуnikasjon: Å nå ut til et svensk publikum krever en forståelse av lokale markedsføringsstrategier og kulturelle nyanser. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringskampanjer som resonerer med det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Etablering av kontakt og relasjoner i Sverige er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg kan bistå deg med å bygge relasjoner med potensielle kunder og partnere i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Jeg er det beste valget for din bedrift i Hattfjelldal fordi:

  • Lang erfaring: Jeg har over 25 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med deres svenske forretningsbehov.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg en unik forståelse av det svenske markedet og forretningskultur.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan dekke alle dine svenske forretningsbehov.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett med mine kunder for å forstå deres behov og levere effektive og pålitelige løsninger.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift i Hattfjelldal til neste nivå på det svenske markedet? Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon og lære mer om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: