Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hatteng

Din svenske forretningsforbindelse: Øk suksessen til din bedrift i Hatteng med mine tjenester

Er du en bedriftseier i Hatteng som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med å håndtere svenske samarbeidspartnere? Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hatteng?

Jeg forstår at Hatteng, som et knutepunkt for turisme og havbruk, har unike behov når det gjelder å gjøre forretninger med Sverige. Min beliggenhet i Sverige gjør meg perfekt posisjonert til å bistå deg med en rekke tjenester, inkludert:

  • Svenske oversettelser: Profesjonelle og feilfrie oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan sikre klar og tydelig kommunikasjon med dine svenske partnere.
  • Forretningsrådgivning: Veiledning og rådgivning for å hjelpe deg med å navigere det svenske forretningsklimaet, forstå kulturelle forskjeller og ta informerte beslutninger.
  • Markedsoversikt og analyse: Innsikt i det svenske markedet og konkurrentlandskapet, slik at du kan utvikle effektive strategier for å komme inn på markedet og lykkes.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Hjelp med å utvikle og implementere salgs- og markedsføringsstrategier som er skreddersydde for det svenske markedet.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Støtte med å sette opp og drive et datterselskap i Sverige, slik at du kan dra nytte av fordelene ved det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Jeg er mer enn bare en oversetter. Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring, kunnskap og nettverk kan jeg hjelpe deg med å:

  • Spare tid og penger: Unngå kostbare feil og forsinkelser ved å ha en erfaren partner på din side.
  • Redusere risiko: Få ekspertveiledning for å ta informerte beslutninger og minimere risikoen forbundet med å gjøre forretninger i Sverige.
  • Forbedre kommunikasjonen: Kommuniser effektivt med dine svenske partnere og kunder for å bygge sterke relasjoner og oppnå suksess.
  • Få tilgang til nye markeder: Utvid virksomheten din til Sverige og få tilgang til et nytt marked med millioner av potensielle kunder.

Ta kontakt i dag!

Jeg er klar til å samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Hatteng med å lykkes i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: