Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hasvik

Øk din bedrift i Hasvik med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Hasvik som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene det svenske markedet har å tilby? Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hasvik?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hasvik å vokse og blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Svenske oversettelser: Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for å lykkes i ethvert marked. Jeg kan hjelpe deg med å oversette all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og juridiske dokumenter til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske næringslivet, og jeg kan gi deg verdifull innsikt og veiledning for å navigere i det. Enten du ønsker å etablere deg i Sverige, utvide din eksisterende virksomhet eller bare forstå det svenske markedet bedre, kan jeg hjelpe deg med å ta velinformerte beslutninger.
  • Markedsoppføring: Det svenske markedet byr på mange muligheter for norske bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsplan som når ut til ditt svenske publikum og øker salget ditt.
  • Salgsstøtte: Å lykkes i det svenske markedet krever god kjennskap til lokale skikker og forretningspraksis. Jeg kan hjelpe deg med å bygge relasjoner med svenske kunder og partnere, samt forhandle avtaler på dine vegne.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hasvik:

  • Lang erfaring: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Bred kompetanse: Jeg har dyptgående kunnskap om både det norske og svenske markedet, samt forretningskultur.
  • Nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få fotfeste i markedet.
  • Effektivitet: Jeg jobber tett sammen med mine klienter for å sikre at deres behov blir møtt på en effektiv og tidsmessig måte.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Hasvik å vokse og lykkes i Sverige, kan du ta kontakt med meg i dag. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å nå dine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: