Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Haram

Øk din bedrift i Haram med svenske forretningstjenester

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Haram. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for effektivt samarbeid, og jeg kan bistå med en rekke svenske forretningstjenester som kan gi din bedrift i Haram et økonomisk løft.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Haram

Haram er en unik by med en sterk næringslivstradisjon, og jeg forstår at behovene til bedrifter her kan være spesifikke. Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som tar hensyn til din bedrifts individuelle mål og utfordringer.

Tjenester for å styrke din bedrift i Haram

Her er noen av tjenestene jeg kan tilby:

  • Perfekt oversettelse til svensk: Effektiv kommunikasjon på svensk er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg tilbyr profesjonell oversettelse av all din forretningskommunikasjon, slik at du kan fremstå profesjonell og tillitvekkende overfor svenske samarbeidspartnere.
  • Markedsføring i Sverige: Ønsker du å nå nye kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi som er tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling i Sverige: Har du planer om å etablere deg i Sverige, eller ønsker du å utvide din eksisterende virksomhet dit? Jeg kan bistå deg med forretningsutvikling, veiledning og rådgivning for å sikre en vellykket etablering eller ekspansjon.
  • Salgsstøtte i Sverige: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige? Jeg kan bistå deg med salgsstøtte og nettverksbygging.
  • Juridisk bistand: Navigering i det svenske lovverket kan være utfordrende. Jeg kan samarbeide med erfarne advokater i Sverige for å sikre at du overholder alle lover og regler.

Din bro til Sverige

Med min omfattende erfaring og brede nettverk i Sverige, fungerer jeg som din bro til det svenske markedet. Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, enten det er knyttet til etablering, ekspansjon, markedføring eller salg, er jeg her for å hjelpe deg.

Ta kontakt i dag

Jeg er overbevist om at mine tjenester kan bidra til å styrke din bedrift i Haram og åpne dører for nye og spennende muligheter i Sverige. Ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: