Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hamnvik

Din svenske forretningsforbindelse i Hamnvik

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Hamnvik. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot, kan min svenske forankring gi din bedrift i Hamnvik en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for dine svenske behov

Jeg forstår at norske bedrifter som opererer i grenseområder, kan ha behov for spesifikke tjenester fra Sverige. Med min omfattende erfaring og brede kompetanse innenfor ulike felt, kan jeg bistå din bedrift i Hamnvik med:

  • Rådgivning og veiledning: Uansett dine utfordringer eller mål i det svenske markedet, kan jeg tilby verdifull innsikt og veiledning for å hjelpe deg med å lykkes.
  • Markedsundersøkelser og analyse: Få grundig innsikt i det svenske markedet og dets spesifikke krav og forventninger.
  • Forretningsutvikling: Ta din virksomhet i Hamnvik til neste nivå ved å utarbeide effektive strategier for vekst og ekspansjon inn i Sverige.
  • Etablering og drift: Få hjelp med å etablere og drive din virksomhet i Sverige på en smidig og effektiv måte.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av dine dokumenter og markedsføringsmateriell til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere.

Din bro til Sverige

Jeg fungerer som din bro til Sverige, og hjelper deg med å navigere det svenske forretningsklimaet uansett dine behov. Min lokale forankring i Sverige kombinert med min erfaring med å bistå norske bedrifter, gjør meg til det perfekte valget for din bedrift i Hamnvik.

Ta kontakt i dag

Distanse er ingen hindring for et produktivt samarbeid. Ta kontakt i dag for å drøfte hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Hamnvik med å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: