Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hammerfest

Din svenske samarbeidspartner i Hammerfest

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Hammerfest. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for effektivt samarbeid, og jeg kan bistå din bedrift med en rekke svenske tjenester som kan gi dere økonomiske fordeler.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hammerfest?

Jeg tilbyr en bred vifte av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes. Her er noen eksempler:

  • Perfekte svenske oversettelser: Effektiv og presis oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å nå et svensk publikum.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan gi råd og veiledning om hvordan du kan navigere i det svenske markedet, etablere forbindelser med svenske partnere og kunder, og tilpasse din virksomhet til svenske forretningslover og -skikker.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsplan for det svenske markedet, identifisere riktige målgrupper og utarbeide strategier for å nå dem.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Jeg kan bistå deg med å utvikle salgs- og markedsføringsmateriell på svensk, tilpasse din nettside til det svenske markedet og sette deg i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Dyp forståelse for det svenske markedet: Jeg har omfattende kunnskap om svensk næringsliv, kultur og forretningspraksis.
  • Sterkt nettverk i Sverige: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få fotfeste i markedet.
  • Effektiv og personlig service: Jeg er dedikert til å gi deg personlig service og skreddersydde løsninger for din bedrift.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift med å nå sine mål i Sverige. Avstanden mellom Hammerfest og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Du kan enkelt ta kontakt via e-postskjemaet nedenfor.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: